SAKARYA / AKYAZI - Topağaç İmam Hatip Ortaokulu

.
Topağaç Mahallesi 54400 Akyazı / Sakarya
Vizyon
Dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Sürekli değişen ve gelişen bir öğrenme çevresi içinde tüm paydaşlarımızın, kendi potansiyellerine ulaşmalarını sağlayarak; toplumsal birikim ve değerlerimiz ile dünyadaki gelişmeleri göz önüne alan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Bekası ve Türk Milletinin Mutluluğu için evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli ve kendi varlığının bilincinde insanlar yetiştirmektir.
Saatler
Dersler sabah saat 09.00´da başlar, 12.25´da öğrenciler 45 dakikalık öğle arasına çıkarlar. Çıkış saati; Pazartesi günü 16.35, diğer günler 15.30´dur Dyk haftasonu olup 09:00 ´da başlamaktadır.
Okulumuz doğalgaz sistemi ile ısınmaktadır.
Ulaşım
İlçe merkezine ulaşım çok kolaydır. Topağaç Mahallesi ile Akyazı ilçe merkezi arasında her gün 30 dakikada bir karşılıklı sefer yapan dolmuşlar mevcuttur. Okulumuzun kapısının önünden geçen dolmuşlar kış saati uygulamasında 21.00 , yaz saati uygulamasında 22.00´ye ulaşım sağlar.
Servis Bilgisi
servis yok öğretmenlerimiz Akyazı ve sakarya merkezden kendi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz zorunlu hizmet okulu olduğu halde Akyazı ilçe merkezine 7 km, Sakarya il merkezine 25 km mesafededir.
Değerler Okulu